ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ ΑΡΤΙΟN-

< Ελλ. άρτιος; ζυγός (αριθμός), τέλειος; συγγ. λατινικά ars τέχνη, σανσκριτικά arthya ταιριαστός, πλούσιος

Image

Η Άρτιον Κατασκευαστική δημιουργήθηκε το 2013 με την επωνυμία ΑΦΟΙ Ζέφι, στην Αθήνα. Από την αρχή, όραμά μας υπήρξε και παραμένει, να δημιουργήσουμε μια επιχείρηση στο πεδίο των κατασκευών ξηράς δόμησης, που να έχει συνεχή ανοδική πορεία.

ΣΥΝΕΠΕΙΑ - ΠΟΙΟΤΗΤΑ - ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

Για εμάς, η προσήλωση στο τρίπτυχο ΣΥΝΕΠΕΙΑ - ΠΟΙΟΤΗΤΑ - ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ είναι αυτό που μας βοηθά να πετύχουμε απαράμιλλη ποιότητα στα έργα μας, ενώ ταυτόχρονα η συνεχής αναζήτηση της καινοτομίας σε υλικά και εξοπλισμό μας οδηγεί καθημερινά σε βελτίωση της αξιοπιστία μας στο χρόνο παράδοσης και το αισθητικό αποτέλεσμα.

Η δέσμευσή μας για υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης και ανταγωνιστικές τιμές στο πεδίο των κατασκευών ξηράς δόμησης και θερμομόνωσης, είναι το κύριο μέλημά μας. Η εμπειρία μας στην εφαρμογή συστημάτων ξηράς δόμησης αλλά και η εξειδίκευσή μας στην τοποθέτηση θερμομονωτικών συστημάτων δεν είναι τα μοναδικά χαρακτηριστικά που έχουμε αποκομίσει από την πολυετή παρουσία μας στο χώρο.

Διαθέτουμε την απαιτούμενη ευελιξία και επαγγελματισμό ενός άρτια καταρτισμένου προσωπικού, που δημιουργεί για εσάς, σύμφωνα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας, με υπευθυνότητα, ένα ποιοτικό και άρτιο αποτέλεσμα στο χώρο σας.

Στην Άρτιον Κατασκευαστική αντιμετωπίζουμε τον κάθε πελάτη με ευγένεια και σεβασμό, αφού για εμάς είναι ξεχωριστός και απώτερος σκοπός μας είναι να ικανοποιηθούν οι ανάγκες του. Κάθε έργο που αναλαμβάνουμε, από τα πιο μικρά έως και τα μεγάλης κλίμακας, έχει πάντα την αμέριστη προσοχή και φροντίδα μας.

Είμαστε η σωστή επιλογή αν θέλετε:

  • Κορυφαία ποιότητα
  • Απόδοση
  • Ταχύτητα στην υλοποίηση
  • Εξειδίκευση σε απαιτητικά projects και κατασκευές
  • Εταιρεία που καλύπτει όλη την Ελλάδα με έμπειρα συνεργεία και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό.

Artion Techniki

Κατασκευές ξηράς δόμησης κάθε είδους, τύπου και μορφολογίας, από γυψοσανίδεςτσιμεντοσανίδες, ινοσανίδες Guardex, ανθυγρές γυψοσανίδες και λοιπές δομικές πλάκες (ακουστικές πλάκες, διάτρητες πλάκες, πλάκες οροφών ορυκτής ίνας, βινυλικές ή πλενόμενες πλάκες, οροφές από λωρίδες αλουμινίου κ.α.), για την επικάλυψη ή επένδυση τοίχων, οροφών και προσόψεων, ή τη δημιουργία νέων χωρισμάτων εσωτερικού χώρου ιδιωτικής ή επαγγελματικής χρήσης.

Our Partners

Search